Utbildning

Inzpirus erbjuder både öppna och skräddarsydda workshops, karriärutvecklingsprogram och ledarskapsutbildningar inom självledarskap, förändring, retorik, mental träning och utveckling.

SMAK

Framtidens Ledarskap

En föreläsning kan vara startskottet för en ny tanke och en ny process. Därför erbjuder inzpirus påbyggnad av workshops och utbildningar kopplade till alla föreläsningar. Om förändring eller en ny vana ska äga rum behöver det ske över tid. Därför uppmuntrar vi till utbildningsdagar med några veckors mellanrum. Låt oss tillsammans diskutera vad som är viktigt för er och skräddarsy ett koncept som fungerar i er verksamhet.

”Det som betyder mest får aldrig hamna i skuggan av det som betyder minst”

– Goethe

SMAK På Livet

Skapa Effektiva Vanor

Stärk din mentala förmåga och planera för framgång med hjälp av den mentala träningens framgångsfaktorer SMAK. Vi arbetar med fyra framgångsfaktorer för att skapa effektivitet, glädje och goda vanor i vardagen.

  1. Sjävbild
  2. Målbild
  3. Attityd
  4. Känsla

”Det är små vardagliga vanor över tid som skapar förändring på riktigt”. 

Hur ser ert önskvärda läge ut? Vilka resurser har ni? Vilka hinder? 

Välj mellan 1 dags utbildning upp till 4 dagar uppdelat över tid skräddarsytt för er organisation. 

POWER UP – Karriärutvecklingsprogram För Kvinnor

Är du redo att POWER UP för att finslipa dina färdigheter och uppgradera till den bästa versionen av dig själv? Vårt utvecklingsprogram är skräddarsytt för kvinnor som vill utveckla sitt självledarskap, stärka sin självkänsla, tydliggöra mål och riktning, bli expert på time management, utveckla sina retoriska, kommunikativa och coachande färdigheter samt hantera förändring och stress på ett effektivt sätt. Ladies Boostcamp är en tredagars gottepåse med givande och nyttiga verktyg där vi kommer att varva teori med praktiska övningar och mental träning. Och inte nog med detta, kanske det bästa av allt är att du kommer att träffa andra härliga kvinnor med vilka du skapar minnen och nätverk för livet. Läs mer och boka din plats på www.ladiesboostcamp.com

SMAK På Framtidens Ledarskap

Vi erbjuder en ledarskapsworkshop för dig som har ansvar för andra människors utveckling. Två dagars workshop med övningar och verktyg inom självledarskap, mental träning och hur du navigerar i förändring. Det är fokus på autentiskt och situations anpassat ledarskap med förankring i positiv psykologi och omvärldsbevakning. Det är dags att se på ledarskap ur nya perspektiv. Led andra genom att leda dig själv. Att leda med hjärtat.

Förändringens Fyra Rum ®

Förändringens fyra rum, eller Fyrarummaren som den också kallas, är ett helt koncept av metoder, analysinstrument och modeller som fungerar för innovation, utveckling och förändring.

Förändringens fyra rum har sitt ursprung i psykologen och forskaren Claes Janssens forskning som visar hur en individ eller en grupp färdas genom olika psykologiska tillstånd i förändringsprocesser. Den visar även hur vi som individer upplever verkligheten helt olika, och hur dessa olikheter kan förhindra eller gynna samarbete, förändring och utveckling. Baserat på dessa forskningsresultat utvecklade Claes Janssen en serie praktiska och användarvänliga analysinstrument, modeller och verktyg som används med stor framgång i såväl individ, grupp som verksamhetsutveckling.

Förändringens fyra rum har i decennier hjälpt hundratusentals människor och deras verksamheter att lyckas världen över. Inzpirus erbjuder följande analysinstrument kopplade till fyrarummaren: 

  1. Introduktion av fyrarummaren – halvdagsworkshop
  2. Personlig dialektik – heldagsworkshop
  3. Organisationsbarometern (kvalitativ mätmetod för att undersöka nöjdhet och inspiration i en organisation och kan användas inom SAM, systematiskt arbetsmiljöarbete) – heldagsworkshop

Läs Mer Om Förändringens Fyra Rum

Användningsområden för personlig dialektik: Personlog utveckling, ökad självförståelse samt större acceptansför och tillvaratagande av personliga olikheter

Konsten Att Hålla Levande Presentationer – Retorik Utbildning

Lär dig grunderna inom den moderna retoriken och öka möjligheterna att nå fram med ditt budskap. Vi arbetar med disposition och framförande och varvar praktiska övningar med teori. En två dagars utbildning med en uppföljningsdag efter 6 veckor. Inzpirus erbjuder både öppna och företagsanpassade retorikutbildningar. 

SMAK

Våra Program

Presentationsteknik

I dagens brus av information blir det allt viktigare med ett personligt varumärke och förmågan att nå fram med sitt budskap. Vi behöver skapa goda relationer och första intrycket kan vara avgörande för ett gott samarbete eller en framtid i uppförsbacke. Läs mer om vår workshop kring konsten att hålla levande presentationer här.

Läs Mer

SMAK Framgångsfaktorer

Stärk din mentala förmåga och använd den mentala träningens framgångsfaktorer för att planera din framgång, prestera på topp och hantera motgångar och hinder.

Läs Mer

Skapa Ett Gemensamt Språk

Öka din och arbetsplatsens förståelse för de olika psykologiska tillstånd individer och organisationer hamnar i vid förändring. Läs mer om Förändringens fyra rum här

Motivation Engagemang & Arbetsglädje

Inzpirus erbjuder utbildningar och workshops med fokus på utveckling för att skapa motivation och engagemang och förståelse för våra olikheter. Välkommen att kontakta oss för vidare diskussion om upplägg och innehåll. 

Möjlighet till paketlösningar som anpassas efter era behov, kontakta mig så hittar vi en lämplig lösning.

SMAK

Fördelar Med Workshops:

$

Möjlighet att direkt praktisera nya kunskap

$

Upplevelsebaserade övningar

$

Djupdykning inom ett specifikt område

Boka in ett möte med oss, så berättar vi hur workshops och utbildningar kan skapa mervärde och varaktiga förändringar i er organisation. 

SMAK

Tidigare Deltagare:

”En gripande föreläsning med glimten i ögat. Det tog inte många minuter innan Manuela hade fångat oss alla i publiken. Vi fick inte bara följa med på hennes ”resa” utan även på ett mycket professionellt sätt ta del av olika tips, ny kunskap och teorier som var ” väl inbakat och osynligt” i föreläsningen. Vill höra mer från Manuela!”

Elin Vesterskov, författare och föreläsare inom träning och hälsa samt Co-Founder på Clinicus kiropraktorklinik

”Vi hade en inspirationsföreläsning på mitt jobb med Manuela, det var mycket uppskattat. Hon har en härlig positiv utstrålning och trollband alla med sin berättelse, får alla att tänka till: vad är viktigt i livet och hur kan jag tänka för att inte hamna i en negativ spiral? Föreläsningen lämnade ett stort avtryck hos alla och gav tid för eftertanke. Det var ett wake up call för många som var på väg ner i bitter-träsket och jag rekommenderas starkt en föreläsning med henne för personalgrupper som har slutat se framåt och lever kvar i “det var bättre förr.” 

Susanna Ottosson, Ceres

”Manuelas SMAK föreläsning tar dig med på en resa om betydelsen att aldrig ge upp dina drömmar och mål. Föreläsningen är utlämnade, stundtals gripande men oerhört inspirerande och fängslande. Manuela är fantastisk på att berätta sin historia och är intressant hela vägen”.

Christel Nilsson, Områdeschef för verksamhetsområdet Medicin, Ängelholms sjukhus

​”Tänk på vad du skulle göra om du visste att du inte kunde misslyckas”