Manuela Liegnell

Inspiration, Utveckling & Glädje 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Inspiration

Vad Är Inspiration?

Inspiration kommer av latinska ordet: inspiro, (inblåsa, väcka liv i), ett stimuli som sätter igång mental verksamhet. I talspråk betyda ofta inspiration motivation eller kreativitet. Historiskt har ordet används av kristna för att beskriva en ingivelse från Gud, gudomlig inspiration. Inom fysiologin betyder inspiration inandning.

Inandning och väcka liv i var de ord som jag fastnade för när jag undersökte ordets betydelse. Inandning kommer från ett yttre stimuli (aktiv inandning) men för att skapa inspiration måste det som ”inandas” väcka liv inom oss. För mig betyder detta fenomen att vi måste:

”Inandas något utifrån som väcker något inom oss”

Utveckling

Vad Kan Då Detta (Stimuli) Vara?

För mig är Inspiration glädje och en tillfredsställande känsla i kroppen, men vad är det som gör mig upprymd och full av energi? Vad är det för yttre stimuli som jag behöver för att uppnå detta tillstånd av glädje? Jag är övertygad om att ALLA människor har känt denna inspirerande känsla som jag pratar om, denna energikälla som värmer oss inombords.

Jag tror att inspiration finns överallt, vi måste bara hitta den inspiration som väcker energikällan inom oss!

Blunda gärna och känn efter när du senast uppnådde denna känsla, kan du se vilken situation/händelse/yttre stimuli som påverkade dig?

En sak som inspirerar mig är att inspirera andra. Det kanske kan låta lite märkligt, men jag har funderat på det. När jag föreläser och utbildar blir jag glad, upprymd och inspirerad och utan deltagare försvinner magin, jag behöver er närvaro för att väcka energikällan inom mig och känna att jag är fylld av inspiration. När jag ser att min energi och inspiration smittar av sig och ger till andra, då lever jag!

Manuela Liegnell, Föreläsare & Livscoach

Glädje

Vad Vi Gör

Föreläsning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Läs Mer

l

Utbildning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Läs Mer

Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Läs Mer

Workshop

SMAK På Framtidens Ledarskap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim.

NÄSTA START OM:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SMAK

Tidigare Deltagare:

”En gripande föreläsning med glimten i ögat. Det tog inte många minuter innan Manuela hade fångat oss alla i publiken. Vi fick inte bara följa med på hennes ”resa” utan även på ett mycket professionellt sätt ta del av olika tips, ny kunskap och teorier som var ” väl inbakat och osynligt” i föreläsningen. Vill höra mer från Manuela!”

Elin Vesterskov, författare och föreläsare inom träning och hälsa samt Co-Founder på Clinicus kiropraktorklinik

”Vi hade en inspirationsföreläsning på mitt jobb med Manuela, det var mycket uppskattat. Hon har en härlig positiv utstrålning och trollband alla med sin berättelse, får alla att tänka till: vad är viktigt i livet och hur kan jag tänka för att inte hamna i en negativ spiral? Föreläsningen lämnade ett stort avtryck hos alla och gav tid för eftertanke. Det var ett wake up call för många som var på väg ner i bitter-träsket och jag rekommenderas starkt en föreläsning med henne för personalgrupper som har slutat se framåt och lever kvar i “det var bättre förr.” 

Susanna Ottosson, Ceres

”Manuelas SMAK föreläsning tar dig med på en resa om betydelsen att aldrig ge upp dina drömmar och mål. Föreläsningen är utlämnade, stundtals gripande men oerhört inspirerande och fängslande. Manuela är fantastisk på att berätta sin historia och är intressant hela vägen”.

Christel Nilsson, Områdeschef för verksamhetsområdet Medicin, Ängelholms sjukhus

​”Vi Gör Det Tillsammans”